Producten

Cursus - Burn-out I 17 april 2020

New Uitverkocht Cursus - Burn-out I 17 april 2020
Model: clinic20200417
Beschikbaarheid: Uitverkocht
€ 151,25 Excl. BTW: € 125,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 17 april 2020 organiseert Medivere in samenwerking met Rineke Dijkinga de cursus (hormonale) gevolgen van chronische stress.

 

Deze dag, alleen toegankelijk voor beroepsbeoefenaars, wordt begeleid door Rineke Dijkinga. 
 

De training draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' (op de adressenlijsten van Medivere en de Natuurdiëtisten) te profileren.

                                                                           ------------------------------------------------------------------    

Er wordt wel eens gezegd dat de mens nu in een abnormale omgeving leeft: De moderne mens leeft vaak niet meer in overeenstemming met zijn aard door onder andere een gebrek aan lichaamsbeweging en daglicht, toenemende prestatiedruk, de 24-uurs economie, te weinig slaap, over-stimulatie door media en reclame, en te veel ‘verarmd’ voedsel. Deze factoren zijn medeverantwoordelijk voor het feit dat bijna 60% van de mensen, zelfs veel jongeren, chronische stress ervaren. Langdurige stress zorgt dat de balans tussen remmende en stimulerende hormonen en neurotransmitters danig ontregelt kan raken. En zo mede voor een groot aantal symptomen, klachten en (hormonale) ziektebeelden kan zorgen. Als professional in de gezondheidszorg heb je hier heel veel mee te maken. De Medivere zelftesten* kunnen een belangrijk instrument zijn om de belangrijkste stress hormonen, neurotransmitters en cathecholaminen in kaart te brengen. Maar welke testen zijn er en wanneer zet je ze in? En wat misschien nog belangrijker is: hoe kun je op basis van de uitslag adviezen geven over voeding, leefstijl en supplementen die een bijdrage leveren aan herstel van de balans?

De testen die deze dag worden besproken zijn: De DHEA test, De Cortisol Awakening Response test, Stress Profiel (Plus) test en de Burn-out (Plus) Combitest. Ook zullen kort een aantal andere testen zoals de Oxidatieve urine stress test, de omega 3 index test en de leaky gut testen de revue passeren omdat zij alles met het onderwerp chronische stress te maken hebben.

Inhoud van de dag: klik hier voor meer informatie

 

Deze cursus is bedoeld voor therapeuten, diëtisten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

 

Over Rineke Dijkinga

Rineke Dijkinga is auteur van een aantal bestseller (kook)boeken die allen gaan over de relatie tussen voeding, onze gezondheid en die van onze omgeving. Ze geeft al 15 jaar lang lezingen en trainingen over deze onderwerpen. Verder ontwikkelde zij een lijn met biologische natuurvoedingsproducten, runt ze een groene vergaderlocatie en kocht met de opbrengst van haar boeken een paar hectare landbouwgrond waar ze, samen met haar man, een voedselbos en Agroforestry project heeft opgestart. Ze is opgeleid als orthomoleculair therapeut en natuurgeneeskundige en heeft ruim 15 jaar een eigen praktijk gehad. Daarmee is ze 2 jaar geleden mee gestopt, zodat ze zich nog meer kan richten op het verspreiden van haar kennis.

 

Vrijdag 17 april 2020

Aanvangstijd: 10.00 uur     Einde: 16.00 uur

De training vindt plaats in Restaurant 'Locatie 78'
Burgemeester van der Weijerstraat 78, 3981 EK Bunnik

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 125,- excl. BTW.
De presentatie (print), koffie, thee, water en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

!!Plus ook het uitgebreide boek “Weetjes van (h)eerlijk eten" van Rineke Dijkinga is inbegrepen.

 

Deze cursus wordt geaccrediteerd door MBOG (alg med: 2,5pt; orthom: 2,5pt). Andere accreditaties zijn aangevraagd.

 

PS er is slechts plaats voor 20 deelnemers, Vol = Vol. 
Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@HB08.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata.

 
 
Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.