Producten

Cursus - Organische zuren I 12 juni 2020

New Uitverkocht Cursus - Organische zuren I 12 juni 2020
Model: clinic20200612
Beschikbaarheid: Uitverkocht
€ 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Aantal: Bestellen

Update: I.v.m. de Coronacrisis zal deze cursus online plaatsvinden.
Deelnemers worden per omgaande nader (per mail) geïnformeerd. 


Op vrijdag 12 juni 2020 organiseert Medivere in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de  cursus Organische Zuren.

Dit is een herhaling van de cursus van 29/11/2019.
Deze dag, alleen toegankelijk voor beroepsbeoefenaars, wordt begeleid door Marijke de Waal Malefijt. Marijke voert al langere tijd het Medivere spreekuur.
Een spreekuur waar (natuur)artsen, (natuur)diëtisten of therapeuten een uitslag met haar kunnen bespreken. 

De training draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren. 

Spijsverteringsstoornissen als gevolg van maagzuur tekort, een gebrek aan pancreas en darmenzymen, biliaire insufficiëntie, dunne darmaandoeningen als mede een onevenwichtige voeding leiden meestal tot een onvolledige afbraak van vetten, koolhydraten en eiwitten in de darm. De daaruit voortvloeiende wijziging in de pH-waarde bevordert de groei en verspreiding van pathogene micro-organismen in het bovenste deel van de dunne darm. Deze kiemen transformeren op hun beurt het overschot aan metabolieten in giftige afbraakproducten, de organische zuren, die worden uitgescheiden door de nieren.

Meer informatie over de inhoud van deze cursus:
Wat wordt behandeld in de Medivere ‘Organische Zuren’ cursus?

 

Vrijdag 12 Juni 2020
Aanvangstijd: 10.00 uur     Einde: 16.00 uur
De training vindt plaats in de eigen omgeving (on line seminar).

U ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. In de week voor de cursus ontvangt u de syllabus en het overige cursusmateriaal per post op uw huis/praktijkadres.

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 75,- excl. BTW.
 

Deze cursus wordt geaccrediteerd door MBOG (alg med: 3pt; orthom: 3pt). Andere accreditaties zijn aangevraagd.

Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@HB08.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.