Producten

Cursus - Darmmicrobioom (basis) | 15-01-2021

Nieuw Uitverkocht Cursus - Darmmicrobioom (basis) | 15-01-2021
Model: clinic20210115
Beschikbaarheid: Uitverkocht
€ 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 15 januari 2021 organiseert Medivere, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de online cursus 
Darmmicrobioom (basis)*(Dit is een herhaling van de cursusdagen in 2020)

Marijke de Waal Malefijt begeleidt deze dag, die alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars. Deze cursus is bedoeld voor therapeuten, diëtisten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld. Marijke voert al langere tijd het Medivere spreekuur. Een spreekuur waar (natuur)artsen, (natuur)diëtisten of therapeuten een uitslag met haar kunnen bespreken.

De training draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren. (bepaalde voorwaarden zijn vereist)

Inhoud van de cursus:
Cursus Darmmicrobioom (basis)

Vrijdag 15 januari 2021
Aanvangstijd: 10.00 uur     Einde: 16.00 uur
De training vindt plaats in de eigen omgeving (online seminar).

Je ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden, maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. In de week voor de cursus ontvang je de syllabus en het overige cursusmateriaal per post op jouw huis-/praktijkadres. Hierbij houden we het adres aan wat je bij je bestelling invult.

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 75,- excl. BTW.
(Bij online seminars is het mogelijk om tot 2 weken voor cursusdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).

Deze cursus wordt geaccrediteerd door MBOG (alg med: 3pt; orthomoleculair: 3pt)

Klik hier voor meer informatie over Marijke de Waal Malefijt

Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@hb08.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.