Producten

Cursus - Burn Out | 19-02-2021

Nieuw Uitverkocht Cursus - Burn Out | 19-02-2021
Model: clinic20210219
Beschikbaarheid: Uitverkocht
€ 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Aantal: Bestellen

ONLINE cursus: Op vrijdag 19 februari 2021 organiseert Medivere in samenwerking met Jacqueline Elferink de cursus Burn-Out. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De verwachting dat er versoepelingen komen rondom de Corona maatregelen is klein, vandaar dat wij nu al de beslissing hebben genomen om de cursus online aan te bieden.  Heb je je al ingeschreven voor deze cursus dan ontvang je per omgaande nader bericht.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Drs. Jacqueline Elferink, Natuurgeneeskundige, Orthomoleculair therapeut en docent Orthomoleculaire geneeskunde, begeleidt deze dag, die alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars en is niet voor patiënten/consumenten bedoelt. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld

Jacqueline is gespecialiseerd in het behandelen van hormonale klachten en heeft hiermee veel praktijkervaring opgedaan. Naast orthomoleculaire geneeskunde en haptonomie heeft drs. Jacqueline Elferink Psychologie en Ontwikkelingsstudies gestudeerd. 
Sinds 2009 is zij werkzaam in haar eigen praktijk Orthobalans in Nijmegen.

De training draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als Medivere Consulent op de adressenlijst van Medivere en Natuurdiëtisten te profileren (bepaalde voorwaarden zijn vereist).
 

Inhoud van de cursus: Helder zicht op burn-out
Burn-out is een fenomeen van deze tijd. In 2019 had gemiddeld 17% van de beroepsbevolking te maken met burn-out klachten (bron CBS). Tijdens deze training zal worden toegelicht wat de klinische verschijnselen zijn van een burn-out en wat de verschillen zijn met andere pathologieën, zoals een angst- en depressieve stoornis en het Chronisch Vermoeidheidsyndroom (CVS). De neurobiologische disbalansen die gepaard gaan achter een burn-out zullen worden toegelicht. Er zal worden ingegaan op classificatiesystemen en vragenlijsten die gebruikt kunnen worden om een burn-out vast te stellen en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Er zal uitleg worden gegeven over welke aanvullende onderzoeken gedaan kunnen worden om inzicht te kunnen krijgen in de neurobiologische disbalans en hoe een behandeling op maat kan worden gestart. Er zullen diverse casussen worden besproken en worden toegelicht.

 

Vrijdag 19 februari 2021
Aanvangstijd: 10.00 uur     Einde: ca. 15.00 uur

De training vindt plaats in de eigen omgeving (online seminar).

Je ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden, maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. In de week voor de cursus ontvang je de syllabus en het overige cursusmateriaal per post op jouw huis-/praktijkadres. Hierbij houden we het adres aan wat je bij je bestelling invult.

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 75,- excl. BTW.

(Bij online seminars is het mogelijk om tot 2 weken voor cursusdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).

Accreditatie bij NIP en KTNO is in aanvraag

 

PS er is plaats voor 30 deelnemers, Vol = Vol. 

Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.