Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

Cursus - Darmmicrobioom Kind en Buikklachten | 16 april 2021

Uitverkocht Cursus - Darmmicrobioom Kind en Buikklachten | 16 april 2021
Model: clinic20210416
Beschikbaarheid: Uitverkocht
€ 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 16 april 2021 organiseert Gamedi/Medivere, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de online cursus Darmmicrobioom
Kind en buikklachten.


Deze dag wordt begeleid door Tanja Visser, (kinder-) natuurdiëtist en integraal voedingstherapeut en is alleen toegankelijk voor beroepsbeoefenaars met een goede medische basiskennis.

Door het volgen van deze cursus zijn er mogelijkheden om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten
te profileren.

 

Inhoud van de cursus:
Chronische buikpijn, overmatige gasvorming, obstipatie en dunne ontlasting zijn veel voorkomende klachten bij kinderen. Regelmatig hebben ze te maken met een verstoring van het darmmicrobioom. In deze cursus bespreekt kinderdiëtist en orthomoleculair voedingstherapeut Tanja Visser hoe je als gezondheidsprofessional met behulp van de Medivere ontlastingtests meer zicht kunt krijgen op de oorzaak van buikklachten bij kinderen. Ze bespreekt bij welke testuitslagen welke behandelingsmogelijkheden er zijn op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie.
Ze doet dit aan de hand van veel voorbeelden uit haar eigen natuurdiëtistenpraktijk. Ze deelt daarbij graag haar ervaringen en kennis die ze de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd met het behandelen van kinderen met buikklachten.

 

Tanja gaat deze cursus dieper in op:

- welke parameters van een ontlastingtest meer inzicht geven in de oorzaak van buikklachten bij kinderen

- hoe je de uitslag van de test interpreteert en een passend behandelprogramma opzet

- welke voedingsmaatregelen en supplementen naar haar ervaring specifiek bij kinderen met deze klachten effectief zijn

- welke richtlijnen er te geven zijn wat betreft doseringen van supplementen per leeftijdscategorie en temperament van het kind

- hoe je de therapietrouw van ouders en kinderen verhoogt en daarmee de effectiviteit van je behandeling

 

Vrijdag 16 april 2021
Aanvangstijd: 10.00 uur     Einde: 16.00 uur

De training vindt plaats in de eigen omgeving (online seminar).

Je ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden, maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. In de week voor de cursus ontvang je de syllabus en het overige cursusmateriaal per post op jouw huis-/praktijkadres. Hierbij houden we het adres aan wat je bij je bestelling invult.

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 75,- excl. BTW.
(Bij online seminars is het mogelijk om tot 2 weken voor cursusdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).

Deze cursus wordt geaccrediteerd door MBOG (alg. med: 3pt; orthom: 3pt)

Klik hier voor meer informatie over Tanja Visser


PS er is slechts plaats voor 30 deelnemers, Vol = Vol.

Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.