Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

Cursus - Chronische KNO-klachten bij kinderen en Darmmicrobioom | vrijdag 18 juni 2021

Cursus - Chronische KNO-klachten bij kinderen en Darmmicrobioom | vrijdag 18 juni 2021
Model: clinic20210618
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 151,25 Excl. BTW: € 125,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 18 juni 2021 organiseert Gamedi/Medivere, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de online cursus Chronische KNO-klachten bij kinderen en Darmmicrobioom.

Deze dag wordt begeleid door Tanja Visser, (kinder-) natuurdiëtist en integraal voedingstherapeut en is alleen toegankelijk voor beroepsbeoefenaars met een goede medische basiskennis.

Door het volgen van deze cursus zijn er mogelijkheden om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten
te profileren.

 
Inhoud van de cursus:

Veel jonge kinderen kampen regelmatig met neusverkoudheid, oorontsteking of keelontsteking. Bij sommige kinderen zijn deze klachten chronisch aanwezig.
In deze cursus bespreekt kinderdiëtist en orthomoleculair voedingstherapeut Tanja Visser de relatie tussen chronische KNO-infecties bij kinderen en het darmmicrobioom. Ze bespreekt hoe je als gezondheidsprofessional met behulp van de Medivere ontlastingstests meer zicht krijgt op de oorzaak van en behandelingsmogelijkheden bij chronische KNO-klachten bij kinderen. Ze gaat dieper in op welke behandelingsmogelijkheden qua voeding, leefstijl en suppletie effectief zijn bij welke testuitslagen. Ze doet dit aan de hand van veel voorbeelden uit haar eigen natuurdiëtistenpraktijk. Ze deelt daarbij graag haar ervaringen en kennis die ze de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd met het behandelen van kinderen met huidklachten.

 
Tanja gaat in deze cursus dieper in op:

-welke parameters van een ontlastingstest meer inzicht geven in de oorzaak van chronische KNO-infecties bij kinderen
-hoe je de uitslag van de test interpreteert en een passend behandelprogramma opzet
-welke voedingsmaatregelen en supplementen naar haar ervaring specifiek bij kinderen met deze klachten effectief zijn
-welke richtlijnen er te geven zijn wat betreft doseringen van supplementen per leeftijdscategorie en temperament van het kind
-hoe je de therapietrouw van ouders en kinderen verhoogt en daarmee de effectiviteit van je behandeling.

 
Vrijdag 18 juni 2021
Aanvangstijd: 10.00 uur Einde: 16.00 uur
De training vindt plaats in Restaurant 'Locatie 78' Burgemeester van der Weijerstraat 78, 3981 EK Bunnik
De deelnamekosten voor deze dag bedragen €125 excl. BTW.
Een syllabus, koffie, thee, water en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.
Wanneer de cursus door dan geldende Coronamaatregelen op locatie niet kan doorgaan, wordt deze omgezet in een webinar. De cursus is dan online via een computer of laptop te volgen. De kosten van de locatie worden dan in mindering gebracht op het cursusgeld.
(Bij seminars is het mogelijk om tot 2 weken voor cursusdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).
 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER TANJA VISSER

PS er is slechts plaats voor 20 deelnemers, Vol = Vol.

Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@medivere.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.