Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

Cursus - Darm & Huid | 28 mei 2021

Cursus - Darm & Huid | 28 mei 2021
Model: clinic20210528
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 28 mei 2021 organiseert Medivere, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de online cursus Darm & Huid 
'From the inside out to look great'

Chantal Verwest, orthomoleculair Natuurdiëtist, begeleidt deze dag. Chantal heeft deze dag van huid en darm connectie in samenwerking, met niemand minder, dan Marijke de Waal Malefijt samengesteld. Deze cursus is alleen toegankelijk voor (huid-) therapeuten en beroepsbeoefenaars die affiniteit hebben met de huid en is niet bedoelt voor consumenten.

De training draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren. 
(bepaalde voorwaarden zijn vereist)

Chantal is orthomoleculair Natuurdiëtist en gespecialiseerd in de darmen en het microbioom.
Ze is werkzaam in haar eigen praktijk BASIS | praktijk voor vitaliteit met een holistische aanpak.

'Alle ziekte begint in de darmen' - Hippocrates

Voor Chantal werd alles een heel stuk duidelijker toen zij één en ander aan elkaar ging linken en de darmen als centraal punt ging inzetten in de huidvitaliteit van haar cliënten.
Door een uitgebreide bepaling van de darmen en het microbioom via het Medivere darmonderzoek werkt zij tot in de diepte van 'mond tot kont' aan de oplossing van huid en darmproblemen.

Bij het vaststellen van huidklachten is een goede anamnese bij je cliënt van groot belang. Anno 2021 mag daarbij de ‘Gut Skin connection’ niet ontbreken. De Darm & Huid cursus is bedoelt voor de therapeut die op een natuurlijke manier wil werken aan de verbetering van huidklachten bij de cliënt. Tot nu toe wordt er binnen de opleiding voor huidtherapeuten nog weinig gedaan met de ‘Gut Skin connection’. Daar mag verandering in komen vindt Chantal en op een positieve en evidence-based manier zal zij haar passie en vakgebied koppelen aan de specialisten op het gebied van de huid.


Inhoud van de cursus:
Chantal deelt haar kennis en praktijkervaring op de ‘Gut Skin Connetion’ om zo meer praktisch inzicht te krijgen binnen een completere huidbehandeling.
Tijdens deze cursusdag gaan we de basis leggen in de kennis van de darmen en hun werking. We zullen veel voorkomende huidklachten behandelen in relatie met de darmen en de Medivere darmonderzoeken. Hierbij zullen we onder andere rosacea, acné, eczeem en psoriasis tegen het licht houden en hoe we dit kunnen linken aan de darmen. Chantal bespreekt hoe je als darmtherapeut met behulp van de darmonderzoeken meer inzicht krijgt in de huidklachten en de hierop volgende behandelingsmogelijkheden. 

We gaan dieper in op welke voeding triggers kunnen zijn en welke supplementen en leefstijl effectief werken bij darm en huidklachten.
Er zullen daarnaast casussen worden besproken uit de praktijk om meer praktisch inzicht te krijgen in de relatie darm en huidklachten.
'Treat your client with the bigger picture'


Vrijdag 28 mei 2021
Aanvangstijd: 10.00 uur Einde: 16.00 uur

De training vindt plaats in de eigen omgeving (online seminar).

Je ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden, maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. In de week voor de cursus ontvang je de syllabus en het overige cursusmateriaal per post op jouw huis-/praktijkadres. Hierbij houden we het adres aan wat je bij je bestelling invult.

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 75,- excl. BTW.
(Bij online seminars is het mogelijk om tot 2 weken voor cursusdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).

Accreditatie bij NVH is in aanvraag

Accreditatie bij NVD is in aanvraag

 

Klik hier voor meer informatie over Chantal Verwest

 

Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te
blijven van nieuwe cursusdata.

 

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.