Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

9-9-2021 | Basisopleiding Darmtherapie (2-daagse)

9-9-2021 | Basisopleiding Darmtherapie (2-daagse)
Model: clinic20210909
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 302,50 Excl. BTW: € 250,00
Aantal: Bestellen

Op donderdag 9 en vrijdag 10 september 2021 organiseert Gamedi, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de 2-daagse Basisopleiding Darmtherapie, niveau 1. 

Mireille Wijchers, orthomoleculair Natuurdiëtist, begeleidt deze dag. Mireille begeleidt in haar praktijk diverse cliënten, voor Gamedi ondersteunt ze collega's en consumenten als medisch adviseur en voor de klas deelt ze haar kennis en passie over voeding en darm. Deze opleiding is alleen toegankelijk voor therapeuten en beroepsbeoefenaars en is niet bedoelt voor consumenten.

De opleiding draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren. (bepaalde voorwaarden zijn vereist)

 

Mireille is orthomoleculair Natuurdiëtist en gespecialiseerd in de darmen en het microbioom. Mireille's visie:  je lichaam is beresterk. Je zelf herstellend vermogen is enorm! En toch: in de Westerse samenleving krijg je wel erg veel voor je kiezen. Is stress wel erg normaal en worden klachten wel heel gemakkelijk opgelost met een pilletje. Daar geloof ik niet in. Ik geloof in de kracht van je lichaam, op voorwaarde dat jij er netjes voor zorgt. Heb je dat lichaam jarenlang afgejakkerd, dan is de balans zo verstoord dat je zonder goed onderzoek maar gaat gokken waar het lek zit. Voor gokken heb je geen tijd meer als je serieus voelt dat het anders moet. Dus ik meet liever, zodat jij weet hoe je je lijf kunt helpen en herstellen. Meten doe ik met gedegen testen. Uit ontlasting, bloed en goede vragenlijsten. Met rust, goede voeding, échte ontspanning ga je het herstel in. Op weg naar duurzaam blije darmen.


Inhoud van de 2-daagse opleiding:
meer informatie volgt z.s.m.Donderdag 9 september en vrijdag 10 september
Aanvangstijd: 10.00 uur Einde: 16.00 uur

De opleiding vindt plaats op een locatie in Midden-Nederland.
Meer informatie volgt z.s.m.

De deelnamekosten voor beide dag bedragen € 250,- excl. BTW.
Een syllabus, koffie, thee, water en een heerlijke gezonde lunch op beide dagen zijn bij de prijs inbegrepen.
(Bij opleidingen op locatie is het mogelijk om tot 2 weken voor datum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).

Accreditatie is in aanvraag 
(voor 12 punten bij ADAP voor NVH en NVD (diëtisten en huidtherapeuten) en bij MBOG)

Er is slechts plaats voor 30 deelnemers, VOL=VOL
Door veel interesse kan deze dag snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe opleidingsdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.