Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

15-10-2021 | Organische Zuren

15-10-2021 | Organische Zuren
Model: clinic20211015
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 15 oktober 2021 organiseert Gamedi in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de opleiding Organische Zuren (niveau 2)
Dit is een herhaling van eerdere cursusdagen.

Marijke de Waal Malefijt, klinisch werkend orthomoleculair Natuurdiëtist, begeleidt deze dag, die alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars. Deze opleiding is bedoeld voor therapeuten, diëtisten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteldMarijke voert al langere tijd het Medivere spreekuur. Een spreekuur waar (natuur)artsen, (natuur)diëtisten of therapeuten een uitslag
met haar kunnen bespreken.

De opleiding draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren. (bepaalde voorwaarden zijn vereist)


Spijsverteringsstoornissen als gevolg van maagzuurtekort, een gebrek aan pancreas- en darmenzymen, biliaire insufficiëntie, dunne darmaandoeningen als mede een onevenwichtige voeding leiden meestal tot een onvolledige afbraak van vetten, koolhydraten en eiwitten in de darm. De daaruit voortvloeiende wijziging in de pH-waarde bevordert de groei en verspreiding van pathogene micro-organismen in het bovenste deel van de dunne darm. Deze kiemen transformeren op hun beurt het overschot aan metabolieten in giftige afbraakproducten, de organische zuren, die worden uitgescheiden door de nieren.
 

Meer informatie over de inhoud van deze cursus:
Wat wordt er behandeld tijdens de opleiding Organische Zuren (niveau 2)


Vrijdag 15 oktober 2021
Aanvangstijd: 10.00 uur     Einde: 16.00 uur
De opleiding vindt plaats in de eigen omgeving (webinar).

Je ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden, maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. 
In de week voor de opleiding ontvang je de syllabus etc. per post op jouw huis-/praktijkadres. Hierbij houden we het adres aan wat je bij je bestelling invult.

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 75,- excl. BTW.
(Bij webinars is het mogelijk om tot 2 weken voor cursusdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).

Deze cursus wordt geaccrediteerd door MBOG (alg med: 3pt; orthom: 3pt).


Klik hier voor meer informatie over Marijke de Waal Malefijt


PS. er is slechts plaats voor 30 deelnemers, vol = vol

Door veel interesse kan deze dag snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe opleidingsdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.