Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

29-10-2021 | Helder zicht op Burn-Out

29-10-2021 | Helder zicht op Burn-Out
Model: clinic20211029
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 151,25 Excl. BTW: € 125,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 29 oktober 2021 organiseert Gamedi in samenwerking met Jacqueline Elferink de opleiding Helder zicht op Burn-Out (niveau 2)

Drs. Jacqueline Elferink, Natuurgeneeskundige, Orthomoleculair therapeut en docent Orthomoleculaire geneeskunde, begeleidt deze dag,
die alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars en is niet voor patiënten/consumenten bedoelt. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld

Jacqueline is gespecialiseerd in het behandelen van hormonale klachten en heeft hiermee veel praktijkervaring opgedaan. Naast orthomoleculaire geneeskunde en haptonomie heeft drs. Jacqueline Elferink Psychologie en Ontwikkelingsstudies gestudeerd.
Sinds 2009 is zij werkzaam in haar eigen praktijk Orthobalans in Nijmegen.

De opleiding draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als Medivere Consulent op de adressenlijst van Medivere en Natuurdiëtisten te profileren 
(bepaalde voorwaarden zijn vereist).
 

Inhoud van de cursus: Helder zicht op burn-out
Burn-out is een fenomeen van deze tijd. In 2019 had gemiddeld 17% van de beroepsbevolking te maken met burn-out klachten (bron CBS). Tijdens deze training zal worden toegelicht wat de klinische verschijnselen zijn van een burn-out en wat de verschillen zijn met andere pathologieën, zoals een angst- en depressieve stoornis en het Chronisch Vermoeidheidsyndroom (CVS). De neurobiologische disbalansen die gepaard gaan achter een burn-out zullen worden toegelicht. Er zal worden ingegaan op classificatiesystemen en vragenlijsten die gebruikt kunnen worden om een burn-out vast te stellen en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Er zal uitleg worden gegeven over welke aanvullende onderzoeken gedaan kunnen worden om inzicht te kunnen krijgen in de neurobiologische disbalans en hoe een behandeling op maat kan worden gestart. Er zullen diverse casussen worden besproken en worden toegelicht.
 

 

Vrijdag 29 oktober 2021
Aanvangstijd: 10.00 uur     Einde: ca. 15.00 uur

De opleiding vindt plaats op een locatie in Midden-Nederland
(meer informatie volgt z.s.m.)

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 125,- excl. BTW.
Een syllabus, koffie, thee, water en een heerlijke, gezonde lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

(Bij opleidingen op locatie is het mogelijk om tot 2 weken voor datum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).
 

Deze opleiding wordt geaccrediteerd door MBOG (2 punten)

 

PS. er is plaats voor 20 deelnemers, Vol = Vol. 

Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata.

 

 

 

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.