Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

07-03-2022 l Hormonen niveau 2

07-03-2022 l Hormonen niveau 2
Model: clinic20220307
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 125,75 Excl. BTW: € 103,93
Aantal: Bestellen

Op maandag 7 maart 2022 organiseert Gamedi, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de opleiding Hormonen man en vrouw (niveau 2)

Marieke Aalbers, orthomoleculair therapeut en ziekenhuisapotherker, begeleidt deze dag, die alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars. Marieke is werkzaam in haar eigen praktijk "Lifestyleapotheker".  Lees hier meer over haar praktijk.

De opleiding draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren. (bepaalde voorwaarden zijn vereist)

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.