Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

28-04-2022 l Vruchtbaarheid vrouw en man

28-04-2022 l Vruchtbaarheid vrouw en man
Model: clinic20220428
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 125,75 Excl. BTW: € 103,93
Aantal: Bestellen

Op Donderdag 28 april 2022 organiseert Gamedi, in samenwerking met Anne-Mieke Omtzigt de opleiding Vruchtbaarheid vrouw en man (niveau 2/3).

Anne-Mieke is gynaecologe bij Vrouw&klinieken, een zelfstandig integraal behandelcentrum. Vrouw&klinieken biedt op het individu gerichte, vrouwspecifieke integrale zorg met aandacht en tijd binnen een professionele multidisciplinaire setting. Lees hier meer over de kliniek.

Deze dag is alleen toegankelijk voor therapeuten en beroepsbeoefenaars en is niet bedoeld voor consumenten. Medische basiskennis is nodig.

De opleiding draagt ertoe bij dat het mogelijk is op jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren.
(bepaalde voorwaarden zijn vereist)

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.