Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

07-04-2022 l Brein Darm as

07-04-2022 l Brein Darm as
Model: clinic20220407
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 125,75 Excl. BTW: € 103,93
Aantal: Bestellen

Op donderdag 7 april 2022 organiseert Gamedi, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de opleiding Brein Darm as.

Emilia de Vries, begeleidt deze dag, die alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars. Emilia is als darmtherapeut, orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige gespeciliseerd in maag- en darmklachten (specifiek het prikkelbare darm syndroom, SIBO en het microbioom). Daarbij heeft zij passie voor de rol van het brein in ziekte. Emilia is werkzaam in haar eigen praktijk All Ways Healthy, praktijk voor integrale geneeskunde.

 

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.