Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

29-09-2022 I Opleiding Farmacogenetica in de complementaire zorg

Uitverkocht 29-09-2022 I Opleiding Farmacogenetica in de complementaire zorg
Model: clinic20220929
Beschikbaarheid: Uitverkocht
€ 136,95 Excl. BTW: € 113,18
Aantal: Bestellen

Op donderdag 29 september 2022 organiseert Gamedi, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de opleiding Farmacogenetica in de complementaire zorg.

Marijke de Waal Malefijt, klinisch werkend orthomoleculair Natuurdiëtist, begeleidt deze dag samen met Marieke Aalbers, orthomoleculair therapeut en ziekenhuisapotheker.

Deze opleiding is alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars en is bedoeld voor therapeuten, diëtisten en artsen die ervaren zijn in het toepassen van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld. 

 

Let op: voor deze opleiding is thuis-studie noodzakelijk. Hiervoor ontvang je een e-boek dat je (bij voorkeur) vooraf aan de opleiding gelezen moet hebben.

 

Meer informatie volgt.

 

Praktische informatie:

 

Datum: Donderdag 29 september 2022. 


Locatie: De opleiding vindt plaats in de eigen omgeving (Webinar).

 

Je ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden, maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. In de week voor de opleiding ontvang je de digitale syllabus etc. per mail. Hierbij houden we het mailadres aan wat je bij je aanmelding invult.

De deelnamekosten (incl. syllabus) voor deze dag bedragen € 113,18 excl. BTW

Bij Webinars is het mogelijk om tot 2 weken vooraf aan de opleidingsdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie of verplaatsing helaas niet meer mogelijk.

 

Accreditatie:
geaccrediteerd door MBOG  

 

Vol = Vol.

Door veel interesse kan deze dag snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe opleidingsdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.