Let op! Nieuw retouradres

Vanaf 1 december is het retouradres voor uw monster gewijzigd. U dient uw testmonster te retourneren naar:

Gamedi/Medivere
Antwoordnummer 39
3350 VB  Papendrecht

Download hier een retourlabel die u op het retourtasje kunt plakken.

Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

22-03-2023 I Masterclass Darmmicrobioom Therapie Niveau 3

22-03-2023 I Masterclass Darmmicrobioom Therapie Niveau 3
Model: clinic20230322
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 156,09 Excl. BTW: € 129,00
Aantal: Bestellen

Op woensdag 22 maart 2023 organiseert Gamedi, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de opleiding Masterclass Darmmicrobioom Therapie (niveau 3)

Marijke de Waal Malefijt, klinisch werkend orthomoleculair Natuurdiëtist, begeleidt deze dag, die alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars. Deze opleiding is bedoeld voor therapeuten, diëtisten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld. Marijke voert al langere tijd het Medivere spreekuur. Een spreekuur waar (natuur)artsen, (natuur)diëtisten of therapeuten een uitslag met haar kunnen bespreken. Lees hier meer over haar praktijk.

De opleiding draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren. (bepaalde voorwaarden zijn vereist)

Inhoud van deze opleiding:

  • Uitslagen Casuïstiek  (ontlasting, bloed, urine, speeksel) nog beter leren interpreteren 
  • Darmmicrobioom geassocieerde risico's. Het microbioom heeft invloed op bepaalde gezondheidsrisico's. Het optreden van deze risico's kan worden veroorzaakt door het ontbreken van beschermende bacteriën of door de aanwezigheid van potentieel pathogene bacteriën
  • Drie leverpatronen
  • Biotransformatie van de lever wordt beïnvloed door afwijkingen in CYP-enzymen. Zie diverse artikelen o.a.: https://www.natuurdietisten.nl/categorie/cyp-enzymen-dna-paspoort/ . Deze afwijkingen zijn te testen. Deze test wordt besproken.
  • Darmmicrobioom en de schildklier.
  • Cytokinenmodulatie met kruiden en orthomoleculaire stoffen.
  • Histamineproblematiek.
  • NASH-behandelopties.
  • Andere Metabole aanpak
  • Cortisolregulatie

Praktische informatie:

Datum: Woensdag 22 maart 2023 van 10:00 tot 16:00 uur
Locatie: De opleiding vindt plaats in de eigen omgeving (webinar).

Je ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden, maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. In de week voor de opleiding ontvang je de syllabus etc. op het opgegeven mailadres van inschrijving.

De deelnamekosten (incl. syllabus) voor deze dag bedragen € 129,- excl. BTW

Bij webinars is het mogelijk om tot 2 weken voor opleidingsdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk.

Accreditatie:
geaccrediteerd door MBOG  6 punten (alg med: 4pt; orthomoleculair: 2pt).
(NWP in aanvraag)

PS er is slechts plaats voor 30 deelnemers, Vol = Vol.

Door veel interesse kan deze dag snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe opleidingsdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.