Producten
Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.

Over Medivere

Posted by admin 18-02-2019 0 Comment(s) Informatie-over-medivere,

Medivere levert medische informatie en laboratorium diagnostische diensten waarbij de conventionele geneeskunde als ook aanvullende (complementaire) medische diagnostica en therapieën optimaal worden gecombineerd.

Medivere is een onderdeel van Ganzimmun Mainz (D).

Bij medivere gaat het veilig en zeker!
Ons partnerlaboratorium, Ganzimmun Diagnostics AG, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is geaccrediteerd door de Duitse accreditatie-instantie DAkks. Dit garandeert een constant gekwalificeerde en innovatieve analyse en een service van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Met ca. 300 medewerkers, 11 artsen, 34 wetenschappers en medische assistenten, heeft dit laboratorium een vooraanstaande positie in de wereld van de complementaire diagnostiek.

Dagelijks komen bij Ganzimmun meer dan 4200 monsters binnen die vanuit heel Europa worden toegestuurd. Ganzimmun heeft op dit moment meer dan 33.000 klanten!

De zelftesten van Medivere zijn direct beschikbaar voor de patiënt/consument.

In Nederland en België wordt Medivere vertegenwoordigd door Gamedi B.V.