Producten
Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.

Kinderwens/Onvruchtbaarheid

Posted by admin 01-01-1970 0 Comment(s) Advies van A tot Z,

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek, het CBS heeft in 2020 maar liefst 1 op de 5 stellen te maken met subfertiliteit. Hiermee wordt bedoeld het uitblijven van een zwangerschap na meer dan twaalf maanden onbeschermde op conceptie gericht coïtus.

Door Eva van Zeeland*

Als natuurlijk zwanger worden niet lukt zit je met veel vragen die niet altijd beantwoord worden in het ziekenhuis. Geweldig dat het medische traject bestaat, maar niet als eerste hulpmiddel en niet als enige hulpmiddel! Als een zwangerschap uitblijft heeft dit een reden en dan is het belangrijk om de oorzaak van het probleem te verhelpen in plaats van stappen in het proces over te gaan slaan zoals met IUI, IVF en ICSI gedaan wordt. 

De 10 meest voorkomende vruchtbaarheidsproblemen:

  1. Onregelmatige menstruatiecyclus
  2. Amenorroe (geen menstruatie)
  3. Oligomenorroe (af en toe menstruatie)
  4. PCOS (polycysteus-ovariumsyndroom)
  5. Endometriose (pijn bij de menstruatie)
  6. Slechte of verminderde spermakwaliteit
  7. Progesteron tekort
  8. Geen eisprong of slechts af en toe
  9. Afgesloten eileiders
  10. Onverklaard (men weet het gewoon niet!)

Vruchtbaarheidsproblemen zijn in ongeveer 30% van de gevallen te wijten aan problemen bij de vrouw, 30% is te wijten aan problemen bij de man en in 30% van de gevallen gaat het om een compatibiliteitsprobleem of een gecombineerd probleem. Onvruchtbaarheid kan in ongeveer 10% van de gevallen nog steeds niet worden verklaard (idiopathisch). Of anders gezegd; niet in een medisch hokje worden geplaatst. 

Jullie kunnen samen meer doen dan je denkt. 

Want juist in de fase vóórdat er een zwangerschap plaatsvindt, de Pre-Conceptie fase, kunnen jullie je optimaal voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap en bovendien gezonde baby. Zodra je al zwanger bent is het echt te laat. Jullie baby wordt namelijk gemaakt vanuit jullie materiaal; haar eicel en zijn zaadcel. Het is daarom van uiterst belang dat deze cellen in optimale conditie verkeren en voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen om een zwangerschap mogelijk te maken.

Gezond leven en eten belangrijk? Ja zeker, maar je hoeft echt niet je complete levensstijl om te gooien om al resultaat te hebben. 

Voedingssupplementen gebruiken. Ja zeker, maar laat eerst onderzoeken welke tekorten er zijn, of de opneembaarheid optimaal is en of er een andere belasting in je lichaam is. 

De hormonen van de vrouw kunnen getest worden met een laboratorium analyse van de steroïde hormonen cortisol, DHEA, oestradiol, oestriol, progesteron en testosteron in het speeksel. De Gezondheidscheck Darm is handig om te zien hoe het spijsverteringsvermogen en de spijsverteringscapaciteit functioneren als mede de conditie en functie van het darmslijmvlies en het immuunsysteem.

Stappen in het proces overslaan? Nee, liever niet. Kijk eerst waar je kunt herstellen voordat je misschien zelfs onnodig van hoogwaardige techniek als IVF gebruik gaat maken. 

Ontdek ook het belang van de Pre-Conceptiefase en bekijk gratis het 45 minuten durende webinar van Eva van Zeeland vol waardevolle kennis om direct zelf mee aan de slag te gaan. 

www.missnatural.nl/kinderwens

 

Wil je graag meer uitleg over het Pre-Conceptie programma en wat te doen in jullie persoonlijke situatie?

Klik dan hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Eva van Zeeland, orthomoleculair fertiliteitscoach, ervaringsdeskundige, moeder van 3 kinderen en bekend van Miss Natural Lifestyle, helpt stellen met een onvervulde kinderwens. Met haar methode heeft zij al 6 van de 8 stellen geholpen de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen om zo zwanger te raken. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanbevolen testen:

Hormonen Vrouw speekseltest

Hormonen Vrouw Plus speekseltest

Gezondheidscheck Darm ontlastingtest

Gezondheidscheck Darm Plus ontlastingtest