Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

12-11-2021 | Darm Microbiomen

12-11-2021 | Darm Microbiomen
Model: clinic20211112
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 12 november 2021 organiseert Gamedi, in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de opleiding Darm Microbiomen (niveau 2).
(voorheen was dit de cursus Darmmicrobioom (basis), dit is een herhaling van eerdere cursusdagen)

Marijke de Waal Malefijt begeleidt deze dag, die alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars. Deze opleiding is bedoeld voor therapeuten, diëtisten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld. Marijke voert al langere tijd het Medivere spreekuur. Een spreekuur waar (natuur)artsen, (natuur)diëtisten of therapeuten een uitslag met haar kunnen bespreken.

De opleiding draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren. (bepaalde voorwaarden zijn vereist)

 

Inhoud van de opleiding:
Darm Microbiomen (niveau 2) meer informatie volgt z.s.m.

 

Vrijdag 12 november 2021
Aanvangstijd: 10.00 uur     Einde: 16.00 uur
De opleiding vindt plaats in de eigen omgeving (webinar).

Je ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden, maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. In de week voor de opleiding ontvang je de syllabus etc. per post op jouw huis-/praktijkadres. Hierbij houden we het adres aan wat je bij je bestelling invult.

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 75,- excl. BTW.
(Bij webinars is het mogelijk om tot 2 weken voor datum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).

Deze opleiding wordt geaccrediteerd door MBOG (alg med: 3pt; orthomoleculair: 3pt)
 

Klik hier voor meer informatie over Marijke de Waal Malefijt


PS. er is slechts plaats voor 30 deelnemers, vol = vol

Door veel interesse kan deze dag snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe opleidingsdata.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.