Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

28-10-2021 | Hormonen vrouw en de overgang

28-10-2021 | Hormonen vrouw en de overgang
Model: clinic20211028
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 99,00 Excl. BTW: € 81,82
Aantal: Bestellen

Op Donderdag 28 oktober 2021 organiseert Gamedi, in samenwerking met Dr. Ginny Chamorro de opleiding Hormonen vrouw en de Overgang (niveau 2).

Dr. Ginny Chamorro is gynaecologe in een internationale kliniek in Amsterdam. Hier opereert zij vrouwen en helpt ze hen van uiteenlopende klachten af zoals menstruatieproblemen, incontinentieklachten en bijvoorbeeld cystes.
Aangezien hormonale klachten, bijvoorbeeld rond de overgang, meestal niet op te lossen zijn met een operatie heeft Ginny na het afronden van een orthomoleculaire studie (kPNI) haar eigen praktijk geopend, Dr Gynn Leefstijl Gynaecologie. Hier helpt zij vrouwen hun hormonen weer in balans te krijgen. In haar behandelingen geeft ze leefstijladvies (o.a. voeding, beweging, slaap en ontspanning) een prominente plaats. Haar kennis verspreiden en onderwijs geven is haar passie. Ze geeft geregeld geaccrediteerd onderwijs aan artsen, therapeuten en studenten. Onder andere onderwijs bij 'arts en leefstijl' en 'student en leefstijl'. 

Deze dag is alleen toegankelijk voor therapeuten en beroepsbeoefenaars en is niet bedoeld voor consumenten. Medische basiskennis is nodig.

De opleiding draagt ertoe bij dat het mogelijk is op jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren.
(bepaalde voorwaarden zijn vereist)

Inhoud en leerdoelen van deze opleiding:
Ginny legt graag uit wat er nou gebeurt met de hormonen bij de vrouw rondom de overgang. Hoe het nou komt dat allerlei klachten ontstaan en vooral wat ze zelf kunnen doen om invloed te hebben op de samenstelling van hormonen en dus op klachten. Na het volgen van haar onderwijs zal je met veel concrete tips en adviezen zelf aan de slag kunnen, vrouwen met een verstoorde hormonen samenstelling te helpen om deze weer in balans te krijgen.

Praktische informatie:

Datum: Donderdag 28 oktober 2021
Tijd: 9.30 - 12.30u
 
Locatie: Restaurant Locatie 78
Burgemeester van de Weijerstraat 78
3981 EK Bunnik
www.locatie78.nl

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 99,- incl. BTW
Een syllabus, koffie, thee, water zijn bij de prijs inbegrepen.
Bij seminars is het mogelijk om tot 2 weken voor opleidingsdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk.
Wanneer de cursus door dan geldende Coronamaatregelen op locatie niet kan doorgaan, wordt deze omgezet in een webinar. De opleiding is dan online via een computer of laptop te volgen. De kosten van de locatie worden uiteraard in mindering gebracht op de deelnamekosten
Accreditatie: MBOG

PS er is slechts plaats voor 40 deelnemers, Vol = Vol.
Door veel interesse kan deze dag snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe opleidingsdata.

 

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.