Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

Online consult 8 augustus 2022

Online consult 8 augustus 2022
Model: consult20220808
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 54,45 Excl. BTW: € 45,00

Beschikbare opties:


* Tijdsslot:

Aantal: Bestellen

U kunt op maandag van 9.00u tot 11.00u een tijdsblok van 20 minuten reserveren in de agenda van Mireille. Voor het tarief van € 45 excl. BTW per tijdvak krijgt u een uitgebreid en deskundig advies

Hoe werkt het:

  1. U kiest hierboven een tijdvak voor een sessie en volgt de normale bestelprocedure in onze webwinkel.
  2. U krijgt via de email een link als uitnodiging voor een videogesprek.
  3. U reageert op deze email met u vraag.
  4. Op de afgesproken tijd kunt u inloggen via de link die u hebt gekregen

Voor u als consument:
Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken? Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig? Dan
kunt u vanaf 31 mei terecht bij onze therapeut, Mireille Wijchers.

Let op: Als u alleen advies nodig hebt over welke test voor u het meest geschikt is kunt u ook gebruik maken van ons gratis telefonisch spreekuur op donderdag of mailen naar info@medivere.nl

Voor u als professional:
Heeft u hulp nodig bij een lastige casus of wilt u sparren over een uitslag? Wilt u een behandelplan opstellen of bespreken? Dan kunt u vanaf 31 mei terecht bij onze therapeut Mireille Wijchers.

Let op: voor hele korte vragen, b.v. over welke test bij bepaalde symptomen past kunt u nog steeds bellen op donderdag tussen 16.00u en 17.00u of mailen naar info@medivere.nl

Ik ben Mireille. Woon in Drenthe, zo ongeveer precies tussen alle hunebedden. Samen met man, kind nog thuis, kind al uit huis en Syb (hond).

In 1999 was ik klaar met de opleiding diëtetiek. Dus diëtist. In de loop van de jaren is daar ervaring en opleiding op het gebied van de orthomoleculaire geneeskunde, darmtherapie en het microbioom bijgekomen. En dat maakte mijn werk een stuk interessanter. En misschien ook wel relevanter.

In mijn praktijk begeleid ik diverse cliënten. In mijn werk voor Gamedi mag ik collega’s en consumenten ondersteunen bij hulpvragen. En voor de klas mijn passie en kennis over voeding en de darm delen.


Mijn Visie

Je lichaam is beresterk. Je zelf herstellend vermogen is enorm! En toch: in de Westerse samenleving krijg je wel erg veel voor je kiezen. Is stress wel erg normaal. En worden klachten wel heel gemakkelijk opgelost met een pilletje. Daar geloof ik niet in. Ik geloof in de kracht van je lichaam, op voorwaarde dat jij er netjes voor zorgt. Heb je dat lichaam jarenlang afgejakkerd, dan is de balans zo verstoord dat je zonder goed onderzoek maar gaat gokken waar het lek zit. Voor gokken heb je geen tijd meer als je serieus voelt dat het anders moet.


Dus ik meet liever. Zodat jij weet hoe je lijf kunt helpen en herstellen.

Meten doe ik met gedegen testen. Uit ontlasting, bloed en goede vragenlijsten. Met rust, goede voeding, échte ontspanning ga je het herstel in. Op weg naar duurzaam blije darmen!
Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.