Menu
Winkelwagen

Stress

Stress hoort helaas bij deze tijd. U kunt er alles aan doen om het te voorkomen maar, de kans is groot dat u vroeger of later daar toch mee te maken krijgt. Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft lichamelijke klachten die door stress ontstaan. 61% heeft last van nek en schouderklachten, 59% hebben vermoeidheidsklachten. Ook heeft meer dan de helft van de mensen last van andere klachten, die ook door stress ontstaan zoals: hoofdpijn, concentratieproblemen en depressie.

16% van de werkende bevolking ervaart jaarlijks stress klachten. En als het eenmaal zo ver komt dat u deze klachten heeft ontwikkeld, duurt het ontzettend lang voordat u weer terug bent naar uw normale zelf. Vaak heeft de omgeving daar maar weinig begrip voor, omdat het onduidelijk is dat iemand aan stress lijdt.

Zonder een duidelijke diagnose is het enige dat men doet symptoombestrijding. Bijv. met nekklachten naar de fysiotherapeut gaan, maar dat verandert niets aan de oorzaak ervan. Maar als eenmaal duidelijk is dat het hier om stress gaat, dan kan het probleem bij de wortel aangepakt worden en gaat men doelgerichter te werk. Zo zorgt u ervoor dat u door het aanpakken van de oorzaak veel sneller van uw klachten herstelt.

Niet behandelen van stress kan leiden tot een tot hoge bloeddruk en hart-en–vaatziekten.

Bloedtest
Bloedtest
Urinetest
Urinetest
Ontlastingtest
Ontlastingtest
Speekseltest
Speekseltest
Overig
Overig
Deze zelftest laat nauwkeurig de status van uw hormonen en neurotransmitters zien 100% betrouwbare analyse in een ISO-gecertificeerd laboratoriumEenvoudige speeksel en urinetest voor thuisSnel en duidelijke uitslagGeen verwijzing nodig Laboratorium analyse van: adrenaline, dopamine, noradrenaline, ..
€ 329,00
Excl. BTW: € 271,90
Laboratorium analyse van adrenaline, het cortisol dagprofiel, DHEA, dopamine, noradrenaline, serotonine, testosteron, progesteron en oestradiol. Ter bepaling van de actuele neuro-endocrinologische situatie.Deze test is zeer geschikt om onder anderen bij de volgende situaties in te zetten:..
€ 329,00
Excl. BTW: € 271,90
Laboratoriumanalyse van het stresshormoon cortisol dagprofiel als ook van DHEA in het speeksel. Ter bepaling van de stressbelasting. Onderzocht wordt een cortisol dagprofiel (7 metingen die resulteren in 5 waarden), als ook DHEA in de morgen en avond. De hormoondiagnostiek uit speeksel biedt teg..
€ 155,95
Excl. BTW: € 128,88
Laboratoriumanalyse van het stresshormoon Cortisol. Ter bepaling van de actuele hormonale status in de ochtend na het ontwaken (Let op: 3 metingen geeft 1 waardebepaling). De hormoondiagnostiek uit speeksel biedt in vergelijking met de bepaling vanuit bloed talrijke voordelen: De monsterafname i..
€ 31,95
Excl. BTW: € 26,41
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
//