Let op! Nieuw retouradres

Vanaf 1 december is het retouradres voor uw monster gewijzigd. U dient uw testmonster te retourneren naar:

Gamedi/Medivere
Antwoordnummer 39
3350 VB  Papendrecht

Download hier een retourlabel die u op het retourtasje kunt plakken.

Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

Selenium en zink bloedtest, Medivere, 1st

Selenium en zink bloedtest, Medivere, 1st
Model: 961138
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 52,95 Excl. BTW: € 43,76
Aantal: Bestellen

Laboratorium analyse van selenium + zink in bloed om een ​​mogelijk tekort aan te tonen.

Zink is een sporenelement en komt slechts in kleine hoeveelheden voor in het lichaam. Desalniettemin speelt het een cruciale rol in de stofwisseling, omdat het een noodzakelijke component is van talrijke enzymen. Veel processen in het lichaam zouden niet kunnen plaatsvinden zonder zink - het sporenelement is daarom essentieel. Het heeft ook belangrijke sleutelfuncties. 

Zink ondersteunt het immuunsysteem, de wondgenezing, de stofwisseling en helpt bij diabetes mellitus en allergieën. Zink speelt ook een belangrijke rol in de sport. Atleten hebben zink nodig voor regeneratie, celgroei en spieropbouw. Studies hebben ook aangetoond dat zink met succes kan worden gebruikt om verkoudheid te voorkomen. 

Selenium speelt daarentegen een belangrijke rol als antioxidant in het immuunsysteem, bij de aanmaak van schildklierhormonen en bij de vorming van sperma. Aangezien de bodems in Europa vrij arm zijn aan selenium, wordt aangenomen dat delen van de bevolking een marginale aanvoer van selenium hebben. De belangrijkste leveranciers van selenium zijn dierlijk voedsel, waardoor met name vegetariërs te kampen hebben met een onderaanbod. 

De uitslagen dienen met een arts of therapeut worden besproken.

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.