Samenwerking met drogisterij van der Pigge

Bij Gamedi begrijpen we dat vragen over supplementen vaak opkomen. Om ervoor te zorgen dat we volledig productneutraal blijven, hebben we een waardevolle samenwerking met Drogisterij van der Pigge. Deze eeuwenoude natuurdrogisterij, gevestigd in Haarlem sinds 1849, deelt niet alleen een rijke geschiedenis van kennis over natuurgeneeskunde, kruiden en fytotherapie, maar ook een passie voor orthomoleculaire inzichten.

Advies over voedingssupplementen: Elke woensdag tussen 10.00u en 11.00u

Heb je vragen over voedingssupplementen? Vanaf nu kun je elke woensdag tussen 10.00u en 11.00u bellen voor persoonlijk advies. Petra Vlieger, onze expert op het gebied van supplementen, staat klaar om je vragen te beantwoorden en neutraal advies te geven.

Drogisterij van der Pigge: Een bijzondere plek met geschiedenis

Drogisterij van der Pigge, gevestigd aan de Gierstraat in Haarlem, wordt nu gerund door de 6e generatie van de familie. Met een focus op kwaliteit, service en klantgericht adviseren, biedt het team een schat aan kennis in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en meer. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op orthomoleculair vlak en delen graag hun expertise met klanten.

Ontmoet Petra Vlieger: Onze supplementen expert

Petra Vlieger, met een achtergrond in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en kinesiologie, is onze enthousiaste en deskundige supplementenadviseur. Met ervaring als darmtherapeut en trauma-therapeut, biedt Petra gepersonaliseerd advies voor jouw welzijn. Ze werkt nauw samen met Drogisterij van der Pigge om de beste oplossingen te vinden.

Heb je vragen over welk middel geschikt is voor jou of is er iets niet leverbaar? Bij van der Pigge helpen ze je graag het juiste (alternatieve) product te vinden.

Bel: 023 204 49 60


Disclaimer: Adviesdiensten van Gamedi

Gamedi biedt telefonische adviesdiensten aan, maar het is belangrijk op te merken dat Gamedi geen medische behandelaar is. Het advies dat tijdens deze gesprekken wordt gegeven, dient uitsluitend ter informatie en mag niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Gamedi aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid, volledigheid of bruikbaarheid van de informatie verstrekt tijdens deze gesprekken. Het gebruik van dit advies is geheel op eigen risico van de gebruiker.

Het is ten zeerste aanbevolen om altijd een gekwalificeerde medische professional te raadplegen voor specifieke medische vragen, zorgen of behandelingen. Gamedi is niet aansprakelijk voor enige schade of gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van het advies dat tijdens deze gesprekken wordt gegeven.

Door gebruik te maken van de adviesdiensten van Gamedi, gaat de gebruiker akkoord met deze disclaimer en erkent hij/zij dat Gamedi niet verantwoordelijk is voor enige resultaten of gevolgen van het opvolgen van het verstrekte advies.