Menu
Winkelwagen

Medivere Blog RSS Feed

12 sep. Darmmicrobioom en Medicijnen: De Sleutel tot Persoonlijke Gezondheid
admin 0 30
Darmmicrobioom en medicijnen: De sleutel tot persoonlijke gezondheid   Hoofdstuk 1: Introductie: Het darmmicrobioom Het darmmicrobioom, vaak aangeduid als de "microbiota" of "darmflora," is een comple..
21 aug. Colitis Ulcerosa: Impact, Preventie en Multidisciplinaire Behandeling
admin 0 71
Hoofdstuk 1:Introductie tot Colitis: Begrip, Impact en incidentie in Nederland Colitis, ook bekend als colitis ulcerosa, betekent letterlijk "ontsteking met zweren in de dikke darm" en is een chronisc..
14 aug. Voedselallergie vs. voedselintolerantie: Begrijp het onderscheid en de biologische mechanismen
admin 0 69
Voedselallergie vs. voedselintolerantie: Begrijp het onderscheid en de biologische mechanismen In de wereld van voeding en gezondheid zijn termen zoals "voedselallergie" en "voedselintolerantie" beken..
09 aug. De Stille Held in Je Lichaam: Het Belang van een Gezonde Stoelgang voor Je Algehele Welzijn
admin 0 63
De Stille Held in Je Lichaam: Het Belang van een Gezonde Stoelgang voor Je Algehele Welzijn Inleiding: Welkom in de wereld van de onzichtbare helden, waar een stille revolutie plaatsvindt zonder dat w..
25 jul. Het Effect van Darmmicrobiomen op de Huid en Hoe Je Jouw Darmmicrobioom kunt Verbeteren voor een Stralende Huid
admin 0 222
Inleiding In de afgelopen decennia is er een groeiende interesse ontstaan in de rol van darmmicrobiomen bij het beïnvloeden van onze gezondheid. Het menselijk lichaam herbergt biljoenen micro-organism..
18 jul. Het Darmmicrobioom en Diabetes: Verbanden, Invloed en Toekomstperspectieven
admin 0 92
Het Darmmicrobioom en Diabetes: Verbanden, Invloed en ToekomstperspectievenDiabetes, een wereldwijde epidemie die miljoenen mensen treft, heeft de afgelopen decennia aanzienlijk aan terrein gewonnen. ..
21 jun. Verslaving: Een Diepgaande Blik op Oorzaken, Impact en Darmmicrobioom
admin 0 83
Verslaving: Een Diepgaande Blik op Oorzaken, Impact en DarmmicrobioomHoofdstuk 1 Verslaving is een complexe aandoening die een verwoestende invloed heeft op zowel individuen als de maatschappij als ge..
14 jun. Bescherm jezelf tegen SOA's: Praktische tips en maatregelen
admin 0 85
Bescherm jezelf tegen SOA's: Praktische tips en maatregelen  De zomermaanden zijn in volle gang en dat betekent dat veel mensen genieten van zonovergoten vakanties, verfrissende duiken in de zee en on..
13 jun. Melatonine: Het Belang van een Goede Nachtrust en Hoe je Lichaam het Regelt
admin 0 126
Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor onze algehele gezondheid en welzijn. Een hormoon dat een sleutelrol speelt in het reguleren van ons slaap-waakritme is melatonine. In dit uitgebreide ar..
07 jun. Het Verband tussen het Darmmicrobioom en Stress- en Angststoornissen
admin 0 145
 Het darmmicrobioom en de relatie met stress en angststoornissen Stress- en angststoornissen vormen een aanzienlijke uitdaging voor de geestelijke gezondheid, met een aanzienlijke impact op het welzij..
05 jun. Het Darmmicrobioom en Depressie: Een Verkenning van de Verborgen Connectie
admin 0 104
Het Darmmicrobioom en Depressie: Een Verkenning van de Verborgen Connectie  Ontdek de Verborgen Connectie tussen het Darmmicrobioom en Depressie Depressie is een slopende psychiatrische aandoening die..
30 mei De Gevaren van Teveel Zware Metalen: Aluminium, Antimoon, Arsenicum, Lood en Meer
admin 0 137
De Gevaren van Teveel Zware Metalen: Aluminium, Antimoon, Arsenicum, Lood en Meer Stoffen kunnen over het algemeen worden verdeeld in twee groepen: organische stoffen en anorganische stoffen. Deze ind..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 41