Menu
Winkelwagen

Medivere Blog RSS Feed

08 jul. Het verband tussen mentale gezondheid en het microbioom: Wat je moet weten
admin 0 30
Introductie over mentale gezondheid: Mentale gezondheid is een cruciaal aspect van ons welzijn dat ons denken, voelen en gedrag beïnvloedt. Goede mentale gezondheid stelt ons in staat om effectief om ..
24 jun. Bescherm jezelf tegen SOA's: Praktische tips en maatregelen
admin 0 109
De zomer is weer aangebroken! Tijd voor zonnige dagen, stranduitjes en misschien een vakantieflirt. Terwijl je geniet van de warme maanden, is het belangrijk om ook aan je gezondheid te denken, vooral..
23 jun. Hoe thuistesten je kunnen helpen bij het beheren van chronische vermoeidheid
admin 0 117
Waarom hebben sommige mensen veel energie en anderen zijn altijd vermoeid? De energielevels van mensen kunnen sterk variëren en worden beïnvloed door een breed scala aan factoren, waaronder genetica, ..
23 jun. De rol van het microbioom in gewichtsbeheer
admin 0 117
Het menselijk microbioom, bestaande uit miljarden micro-organismen in onze darmen, is cruciaal voor gewichtsbeheer. Een gezond en divers microbioom bevordert een gezond gewicht, terwijl een verstoord ..
11 jun. Stress: Hoe je aanhoudende stress en uitputting kunt meten en beheren
admin 0 305
Stress: De onzichtbare vijand en hoe je het kunt meten Stress is een onzichtbare vijand die ons dagelijks leven binnensluipt, vaak zonder dat we het doorhebben. Deze stille sluipmoordenaar kan ernstig..
11 jun. Preventieve gezondheidszorg: Hoe microbioom-tests je kunnen helpen ziekten te voorkomen
admin 0 275
Wat is het darmmicrobioom? Het darmmicrobioom is een complexe gemeenschap van micro-organismen die in je darmen leven. Deze micro-organismen, waaronder bacteriën, virussen, schimmels en andere microbe..
06 jun. Gamedi Symposium
0 899
Gamedi organiseert met trots het allereerste Gamedi Symposium, een evenement dat we jaarlijks willen laten terugkeren. Dit jaar duiken we diep in een fascinerend en actueel thema: het circadiaans ritm..
05 jun. Kinderen en darmgezondheid: Tips voor ouders
admin 0 424
Introductie Als ouder wil je het beste voor je kinderen, inclusief hun gezondheid. Wist je dat een gezond darmmicrobioom een cruciale rol speelt in de algehele gezondheid van je kind? In deze blogpost..
04 jun. Het effect van antibiotica op het darmmicrobioom en hoe probiotica kunnen helpen: Een gedetailleerde gids voor zorgprofessionals
admin 0 452
Antibiotica zijn onmisbaar in de moderne geneeskunde voor het bestrijden van bacteriële infecties en kunnen levensreddend zijn bij ernstige aandoeningen. Echter, hun gebruik heeft ook een keerzijde; z..
04 jun. Het effect van antibiotica op je darmmicrobioom en hoe probiotica helpen
admin 0 430
Antibiotica zijn essentieel bij het bestrijden van ernstige infecties en ontstekingen, maar ze kunnen ook je darmmicrobioom verstoren. Niet alleen verminderen ze de bacteriële diversiteit, maar ze beï..
28 mei De impact van medicatie op jouw gezondheid: begrijp bijwerkingen met het Gamedi DNA Leverpaspoort
admin 0 483
Het innemen van medicatie is vaak noodzakelijk om gezondheidsproblemen aan te pakken. Maar de manier waarop ons lichaam deze medicijnen verwerkt en welke bijwerkingen we kunnen ervaren, verschilt van ..
28 mei Waarom is een darmflora-analyse belangrijk voor jouw gezondheid?
admin 0 491
Introductie We horen steeds vaker dat onze darmgezondheid van cruciaal belang is voor ons algehele welzijn. Maar waarom is dat zo? In deze blogpost duiken we dieper in op de rol van je darmflora en wa..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 64
//