Menu
Winkelwagen

Overgangsklachten

De overgang is een fase in het leven waarin menstruaties onregelmatig worden en uiteindelijk helemaal wegblijven. De overgang begint meestal ergens tussen het 45e en 55e jaar, soms eerder.

1 op de 100 vrouwen komt al vroeg in de overgang, al voor hun 40e.

Gemiddeld duurt het 4 jaar voor de menstruatie helemaal wegblijft. Als een vrouw een jaar lang niet meer heeft gemenstrueerd, dan is de menopauze begonnen. Op vijftigjarige leeftijd heeft ongeveer de helft van de vrouwen de menopauze bereikt.

Vrouwen die roken bereiken de menopauze eerder.

Bloedtest
Bloedtest
Urinetest
Urinetest
Ontlastingtest
Ontlastingtest
Speekseltest
Speekseltest
Overig
Overig
Laboratoriumanalyse van de steroïdhormonen cortisol, DHEA, oestradiol, oestriol, progesteron en testosteron in het speeksel. Ter bepaling van de actuele hormonale situatie bij de vrouw in de menopauze. De hormoondiagnostiek uit speeksel biedt tegenover de bepaling vanuit bloed talrijke voor..
€ 142,00
Excl. BTW: € 117,36
Laboratorium analyse van de steroïde hormonen cortisol, DHEA, oestradiol, oestriol, progesteron en testosteron in het speeksel. Ter bepaling van de actuele hormonale status bij de vrouw. De hormoondiagnostiek uit speeksel biedt tegenover de bepaling vanuit bloed talrijke voordelen: De monsteraf..
€ 142,00
Excl. BTW: € 117,36
Laboratoriumanalyse van de steroïdhormonen oestradiol, oestriol en progesteron in het speeksel. De hormoondiagnostiek uit speeksel biedt in vergelijk met de bepaling vanuit bloed talrijke voordelen: De monsterafname is niet-invasief, pijnloos en kan op ieder gewenst tijdstip en op ieder..
€ 62,95
Excl. BTW: € 52,02
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
//