Menu
Winkelwagen

Voedingsstoffen tekort

We weten allang hoe extreem belangrijk het is om de juiste hoeveelheid van de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Krijgt u dat onvoldoende dan vergroot u daarmee de kans op allerlei klachten. Niet voor niets zei men vroeger al: “je bent wat je eet!”

In een tijdperk waar de voedingsindustrie zich richt op massaproductie, waar de groente en fruit geplukt worden voordat ze rijp zijn, in een tijdperk waar alles kunstmatig wordt gestimuleerd om maar snel te groeien en daardoor een hoop voedingsstoffen mist en in een tijdperk waar we steeds minder tijd hebben om ons eigen voedsel voor te breiden en daardoor de verkeerde voeding eten, ontstaat bij ons allen twee volledig terechte vragen: ”krijg ik wel genoeg voedingsstoffen binnen?” en “krijg ik wel de juiste voedingsstoffen binnen?”

Bloedtest
Bloedtest
Urinetest
Urinetest
Ontlastingtest
Ontlastingtest
Speekseltest
Speekseltest
Overig
Overig
Parasieten ontlastingtest
Out Of Stock
Sinds oktober 2020 wordt deze analyse gedaan volgens de PCR-methode (voorheen microscopisch). Uw (oude) verpakking geeft dit wellicht nog niet aan, desondanks volgt toch een PCR-analyse. Menselijke parasieten kunnen ernstige diarree en hevige buikpijn veroorzaken, vooral bij een verzwakt imm..
€ 89,95
Excl. BTW: € 74,34
Laboratoriumanalyse ter bepaling van het percentage van de omega-3 vetzuren eicosapentaeen en docosahexaeenzuur uit het capillaire bloed. Over deze test De Omega-3 index meet het percentage omega-3-vetzuren eicosapentaeen- en docosahexaeenzuur in het totale vetzuurgehalte in het bloed.  ..
€ 76,95
Excl. BTW: € 63,60
Laboratoriumanalyse van 22 aminozuren uit het capillaire bloed. Aminozuren zijn de bouwstenen waaruit elk eiwit van het menselijk lichaam opgebouwd is. Ze spelen een belangrijke rol in alle biochemische processen die plaatsvinden in het organisme. De grootste rol wordt gespeeld door ongeveer..
€ 69,95
Excl. BTW: € 57,81
Laboratoriumanalyse van methylmalonzuur in de urine. Bij deze test wordt dus ook het creatinine gehalte gemeten. Ter bepaling van de vitamine-B12-voorziening. De verhoogde detectie van methylmalonzuur in de urine vormt een indirecte marker van een vitamine B12-deficiëntie. Het..
€ 50,00
Excl. BTW: € 41,32
Laboratorium analyse van Jodium in de urine. Bij deze test wordt dus ook het creatinine gehalte gemeten. Ter bepaling van de Jodium spiegel. Er wordt gemeten vanuit de eerste ochtendurine De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een arts of thera..
€ 43,95
Excl. BTW: € 36,32
Co-enzym Q10 (ook wel bekend als Ubiquinon 50) is een essentieel onderdeel van de mitochondriale ademhalingsketen en is daarmee als co-factor betrokken bij de cellulaire energieproductie. Een onvoldoende aanbod van coenzym Q10, door ondervoeding of een verminderde biosynthese, he..
€ 39,95
Excl. BTW: € 33,02
Laboratorium analyse van 25-(OH)-vitamine D3 in het bloed. Ter bepaling van de vitamine D status. Vitamine D is een in vet oplosbare “vitamine”, dat wordt gesynthetiseerd uit endogeen cholesterol. Er is gelet op de oorsprong, de synthese en zijn functies een verwantscha..
€ 36,95
Excl. BTW: € 30,54
Laboratorium analyse van de ferritine spiegel. IJzer is een essentieel spoorelement wat vooral nodig is voor de bloedvorming in het menselijk lichaam. Bovendien is ijzer voor de transport en opslag van zuurstof verantwoordelijk. De opslag is voor een groot deel in de vorm van het e..
€ 34,95
Excl. BTW: € 28,88
Laboratoriumanalyse van cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol en triglyceriden. Naast risicofactoren als overgewicht, weinig beweging, vetrijk eten, roken, stress, diabetes mellitus en hypertensie, zijn vooral stoornissen in de vetstofwisseling een van de hoofdoorzaken ..
€ 29,95
Excl. BTW: € 24,75
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9