Menu
Winkelwagen

Voedingsstoffen tekort

We weten allang hoe extreem belangrijk het is om de juiste hoeveelheid van de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Krijgt u dat onvoldoende dan vergroot u daarmee de kans op allerlei klachten. Niet voor niets zei men vroeger al: “je bent wat je eet!”

In een tijdperk waar de voedingsindustrie zich richt op massaproductie, waar de groente en fruit geplukt worden voordat ze rijp zijn, in een tijdperk waar alles kunstmatig wordt gestimuleerd om maar snel te groeien en daardoor een hoop voedingsstoffen mist en in een tijdperk waar we steeds minder tijd hebben om ons eigen voedsel voor te breiden en daardoor de verkeerde voeding eten, ontstaat bij ons allen twee volledig terechte vragen: ”krijg ik wel genoeg voedingsstoffen binnen?” en “krijg ik wel de juiste voedingsstoffen binnen?”

Bloedtest
Bloedtest
Urinetest
Urinetest
Ontlastingtest
Ontlastingtest
Speekseltest
Speekseltest
Overig
Overig
Deze zelftest controleert de aanwezigheid van parasieten in jouw ontlasting100% betrouwbare analyse in een ISO-gecertificeerd laboratoriumEenvoudige ontlasting zelftest voor thuisSnel en duidelijke uitslagGeen verwijzing nodigOnze parasieten zelftest is ontworpen om mogelijke parasitaire infecties i..
€ 89,95
Excl. BTW: € 74,34
Laboratoriumanalyse ter bepaling van het percentage van de omega-3 vetzuren eicosapentaeen en docosahexaeenzuur uit het capillaire bloed. Over deze test De Omega-3 index meet het percentage omega-3-vetzuren eicosapentaeen- en docosahexaeenzuur in het totale vetzuurgehalte in het bloed.  ..
€ 76,95
Excl. BTW: € 63,60
Laboratoriumanalyse van 22 aminozuren uit het capillaire bloed. Aminozuren zijn de bouwstenen waaruit elk eiwit van het menselijk lichaam opgebouwd is. Ze spelen een belangrijke rol in alle biochemische processen die plaatsvinden in het organisme. De grootste rol wordt gespeeld door ongeveer..
€ 69,95
Excl. BTW: € 57,81
Deze zelftest geeft aan of je voldoende Vitamine B12 in jouw lichaam hebt100% betrouwbare analyse in een ISO-gecertificeerd laboratoriumEenvoudige urine zelftest voor thuisSnel en duidelijke uitslagGeen verwijzing nodig  Laboratoriumanalyse van methylmalonzuur in de urine. Bij deze te..
€ 50,00
Excl. BTW: € 41,32
Deze zelftest geeft aan of je voldoende Jodium in jouw lichaam hebt100% betrouwbare analyse in een ISO-gecertificeerd laboratoriumEenvoudige urine zelftest voor thuisSnel en duidelijke uitslagGeen verwijzing nodig Laboratoriumanalyse van Jodium in de urine. Bij deze test wordt dus ook het ..
€ 43,95
Excl. BTW: € 36,32
Deze zelftest controleert de hoeveelheid C0-enzym Q-10 in je bloed100% betrouwbare analyse in een ISO-gecertificeerd laboratoriumEenvoudige vingerprik zelftest voor thuisSnel en duidelijke uitslagGeen verwijzing nodig  Co-enzym Q10 (ook wel bekend als Ubiquinon 50) is een essentieel onderd..
€ 39,95
Excl. BTW: € 33,02
Deze zelftest controleert de hoeveelheid Vitamine D3 in je bloed100% betrouwbare analyse in een ISO-gecertificeerd laboratoriumEenvoudige vingerprik zelftest voor thuisSnel en duidelijke uitslagGeen verwijzing nodig Laboratorium analyse van 25-(OH)-vitamine D3 in het bloed. Ter bepaling van de ..
€ 36,95
Excl. BTW: € 30,54
Deze zelftest controleert of je voldoende ijzer (ferritine) in jouw bloed hebt100% betrouwbare analyse in een ISO-gecertificeerd laboratoriumEenvoudige vingerprik zelftest voor thuisSnel en duidelijke uitslagGeen verwijzing nodig Laboratoriumanalyse van de ferritine spiegel. IJzer is een e..
€ 34,95
Excl. BTW: € 28,88
Laboratoriumanalyse van cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol en triglyceriden. Naast risicofactoren als overgewicht, weinig beweging, vetrijk eten, roken, stress, diabetes mellitus en hypertensie, zijn vooral stoornissen in de vetstofwisseling een van de hoofdoorzaken ..
€ 29,95
Excl. BTW: € 24,75
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9