Let op! Nieuw retouradres

Vanaf 1 december 2022 is het retouradres voor uw Medivere monster gewijzigd. U dient uw testmonster te retourneren naar:

Gamedi/Medivere
Antwoordnummer 39
3350 VB  Papendrecht

Download hier een retourlabel die u op het retourtasje kunt plakken

Let op! Bovenstaande geldt niet voor het Gamedi (DNA) Leverpaspoort!
Voor het insturen van deze samples kunt u de bijgeleverde retourenvelop gebruiken.

Producten
Online Consult

Begrijpt u uw uitslag tot op zekere hoogte, maar is net dát ene stukje voor u een vraagteken?

Of wilt u graag een behandeladvies naar aanleiding van een Medivere uitslag, maar is een uitvoerig consult bij een arts of een Medivere consulent (nog) niet nodig?

Wij bieden een online consult.

Boek uw online consult

Opleiding van stress tot burn-out

Opleiding van stress tot burn-out
Model: webinar278
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60
Aantal: Bestellen

Webinar november 2022

Fien Demeulemeeste is tijdens deze video te zien. Fien is werkzaam als R&D specialist bij Natura Foundation. Zij studeerde af als Master in de Sport- en Bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Gent in 2008. In 2013 behaalde zij haar diploma in de osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent. Aansluitend verdiepte ze zich in de orthomoleculaire therapie en de klinische psychoneuroimmunologie. Sinds 2018 is Fien werkzaam in het orthomoleculaire vakgebied waarin ze docent is bij de opleiding tot orthomoleculair therapeut van Natura Foundation en deel uitmaakt van het R&D team van Natura Foundation.

Deze video is alleen voor beroepsbeoefenaars. De opleiding is bedoeld voor therapeuten, diëtisten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld. 

Inhoud van deze dag:

Een stressreactie is een belangrijk overlevingsmechanisme die ons al miljoenen jaren in leven houdt. Het is dus een onmisbare vitale functie. Maar wat als de stressprikkels te vaak, te veel of te hevig zijn? Welke impact heeft dat op onze gezondheid? Welke organen en systemen kunnen hieronder lijden?

Veel mensen komen tegenwoordig in een situatie terecht waarbij stressgerelateerde fysieke en mentale klachten zich danig opstapelen dat een burn-out een onvermijdelijk gevolg is.

In deze lesdag leert u het fysiologische mechanisme achter een burn-out. Door deze waardevolle kennis krijgt u inzicht in het verloop van dergelijke stressgerelateerde ziektebeelden en wat er allemaal aan vooraf gaat.

U leert deze klachten te begrijpen en krijgt ook meteen praktische handvaten over hoe u de huishouding van stresshormonen en  hun mogelijke verstoring in kaart kan brengen. Ook leert u hoe u deze ziektebeelden kan behandelen aan de hand van leefstijlinterventies, gericht voedings- en suppletie-advies.

 

Inhoud van de lesdag:

 1. Werking van een fysiologische stressprikkel
  1. Neurologische stress-as
  2. Hormonale stress-as
 2. Gevolgen van chronische stress op de menselijke fysiologie
  1. Dissociatie van de stress-assen
  2. Symptomen
 3. In kaart brengen van parameters
 4. Behandeling van stress-gerelateerde klachten en burn-out

Duur: ca. 3u 52min

Prijs:  € 82.60 excl BTW

Techniek en regels:

 • Het wachtwoord is vanaf de eerste keer dat u inlogt voor 48 uur geldig en komt daarna te vervallen. 
 • U kunt maximaal 3 keer inloggen met een wachtwoord. 
 • Verlengen van een wachtwoord of her-activeren is niet mogelijk.
 • Het is niet mogelijk om een aankoop te annuleren. 

 

 

Bestellen vanuit België?

De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden.

 

Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen.

 

De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is:

 

Medivere GmbH

Hans-Böckler-Straße 109

D-55128 Mainz.